Over Alwin | bedrijfsfotograaf Groningen

 

Alwin Koops (1970) studeerde aan de Fotovakschool in Apeldoorn en aan de Foto Academie in Amsterdam. Hij werkte daarna enige jaren als fotograaf in dienst van verschillende bedrijven en daarnaast als docent voor de Fotovakschool.


Sinds 1996 is Alwin gevestigd als zelfstandig fotograaf in Groningen en fotografeert hij in opdracht van zowel het bedrijfsleven als van particulieren.

Alwin fotografeert graag op locatie; fotografie voor websites, jaarverslagen, evenementen, beurzen, tijdschriften en diverse publicaties. Er is de beschikking over een mobiele studio voor extra licht op locatie, maar eventueel kan er ook gebruik worden gemaakt van de fotostudio in het centrum van Groningen.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel 050-5423729 / 06-17738171 of stuur even een mailtje.

 


Recensies

Van Hulzen PR

Van Hulzen PR

"Bedankt voor de prima foto's en de snelle levering! Wij hebben in de toekomst zeker nog vaker een fotograaf nodig in Groningen voor bijvoorbeeld het personeelsblad van Hornbach. We zullen je hiervoor zeker weer benaderen"

Empower

Empower

"Alwin, een dikke pluim voor de mooie foto's! We vonden de samenwerking ook heel erg plezierig. Als we onze nieuwe filialen openen nemen we weer contact met je op om deze weer te fotograferen"

Lentis

Lentis

Alwin heeft veel ervaring, denkt mee en kan met verschillende opdrachten gemakkelijk uit de voeten. Hij heeft voor naar volle tevredenheid onze gebouwen, portretfoto's en foto's voor onze wervingscampagne voor nieuwe medewerkers gemaakt.